Personvern

Personvern

Abene kunstterapi (eid og drevet av Cathrine Diabang Larsen) er opptatt av lesernes personvern. Tilliten fra leserne våre er svært viktig for oss, og derfor har vi en streng personvernpolicy. Her forklarer vi hvordan vi henter inn og bruker cookies/informasjonskapsler, og hvordan vi ivaretar personvernet til brukerne.

• Hvem er behandlingsansvarlig?
Ansvarlig for behandling av personopplysninger som benyttes på xxxxxxx er Abene kunstterapi ved Cathrine Diabang Larsen orgnr.912183408.

• Hva er formålet med behandling av personopplysninger på nettstedet?
Formålet med behandling av personopplysninger på nettstedet, er i første rekke å gi den enkelte bruker en bedre opplevelse og utnyttelse av nettstedet.

• Hva er det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger på nettstedet?
Abene kunstterapi forholder seg til personopplysningsloven og ekomloven når det gjelder henholdsvis behandling av personopplysninger og bruk av cookies / informasjonskapsler på nettstedet.

Hjemmel for behandling av personopplysninger er personopplysningsloven § 8 a), jf. § 11. Det behandles ikke sensitive personopplysninger på nettstedet.
Ihht GDPRs reglement for personvern lagrer vi kun informasjon (navn og epost) du godtar på forhånd, og vi forplikter oss til ikke å videreformidle, selge eller bruke disse opplysningene til andre formål enn de du i vår markedsføring eller salgsøyemed, har samtykket til.
Du kan på hvilke som helst tidspunkt be om å få slettet disse opplysningene uten videre redegjørelse.

• Hvilke personopplysninger behandles?
Personopplysningene som behandles på nettstedet er den informasjon som legges inn ved bestilling av tjenester fra Abene kunstterapi, samt at nettstedet opererer med cookies/informasjonskapsler.

En cookie / informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på brukerens egen datamaskin / enhet, som gjør at nettsiden kan huske handlingene eller preferansene til den enkelte brukeren over tid, og hvor ofte brukeren har vært på nettsiden.

• Hvordan kontrollerer du dine opplysninger hos Abene?
For å slette informasjonskapsler: sjekk alltid veiledning for din aktuelle nettleser/enhet.

  • På mac/PC: Velg settings: tøm historikk (cache) på nettleseren din – se veiledning for din nettleser
  • På telefon: Slett nettleseren og installer på nytt – se dokumentasjon og spesifikasjon for din aktuelle enhet

For å slette lagrede opplysninger hos oss: send mail og be om sletting cathrine@abenekunstterapi.no.

Vi trenger ingen begrunnelse eller redegjørelse for dette.